Romania locurilor frumoase

Salciua - obiective turistice Salciua

Salciua, Judetul Alba

Comuna Salciua este o comuna din judetul Alba, situata in regiunea Transilvania. Ea este alcatuita din satele Dealu Caselor, Dumesti, Salciua de Jos (resedinta), Salciua de Sus, Sub Piatra si Valea Larga si are o populatie de aproximativ 3.500 de locuitori.

Comuna Salciua se afla in partea de nord a judetului Alba, la poalele muntilor Apuseni, intr-o zona cu o bogata istorie si opere de arta. in comuna se afla o serie de biserici fortificate din secolele XIII-XV, care sunt considerate patrimoniu national. De asemenea, in comuna se afla si c√Ęteva muzee care isi prezinta istoria si cultura locala.

Comuna Salciua este o comuna de munte, cu o economie bazata pe agricultura, silvicultura si turism. Oamenii din comuna cultiva fructe, legume si cereale, iar padurile din zona sunt bogate in lemn de calitate. De asemenea, comuna este o destinatie populara pentru turisti, care vin sa admire peisajele spectaculoase si sa se relaxeze in mijlocul naturii.

In general, Comuna Salciua este o comuna linistita, cu oameni prietenosi si cu o viata sociala activa. Este un loc perfect pentru cei care doresc sa se apropie de natura si sa se bucure de pace si liniste.

Localizare Salciua

Scrie review Salciua

Ai vizitat Salciua? Poate ne povestesti si noua.

Nota: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Verificare: (numai litere)
* toate campurile sunt obligatorii