Romania locurilor frumoase

Statiunea turistica Tasnad - obiective turistice Statiunea turistica Tasnad

Statiunea turistica Tasnad, Judetul Satu Mare

Orasul Tasnad este amplasat in sud-vestul judetului Satu Mare la o intersectie importanta de drumuri: la 60 km de municipiile Satu Mare si Zalau, la 25 km de Carei, 80 km de Oradea si 140 km de Cluj Napoca.
Statiunea turistica Tasnad, aflata la 2 km distanta de centrul orasului, este cunoscuta atat in tara cat si in strainatate datorita apelor sale termale, dar si a spatiilor de cazare si a dotarilor moderne de care beneficiaza.
Strandul termal Tasnad dispune de 3 bazine cu apa termala in aer liber (2 mari si unul de copii) si o piscina cu apa rece, precum si de garderobe cu cabine amenajate pentru masaje recuperatorii si reflexoterapie.
Apa are o temperatura la suprafata de 72 C fiind o apa termominerala clorosodica, bromoiodurata, care potrivit recomandarilor Institutului de Medicina Fizica si Balneoclimatologie Bucuresti este indicata in tratarea urmatoarelor afectiuni: stari preartrozice, reumatism degenerativ, abarticular, sechele post traumatice, afectiuni ale sistemului nervos periferic, ginecopatii.
Statiunea Tasnad isi asteapta turistii toata perioada anului cu un numar mare de pensiuni si hoteluri care ofera cazare in conditii optime. Pe langa pensiuni si hoteluri statiunea dispune si de un loc de camping.
Acces rutier:
- La Tasnad se poate ajunge pe relatia:
- DN 1F: Cluj Napoca - Zalau - Tasnad - Carei;
- DN 19 B cu racordare la DJ 191: Oradea - Marghita - Tasnad;
- DN 19 (A) cu racordare la DN 1F: Baia Mare - Satu Mare - Tasnad.
Acces feroviar: linia ferata Zalau - Carei.

Localizare Statiunea turistica Tasnad

Scrie review Statiunea turistica Tasnad

Ai vizitat Statiunea turistica Tasnad? Poate ne povestesti si noua.

Nota: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Verificare: (numai litere)
* toate campurile sunt obligatorii