Romania locurilor frumoase

Muzeul Cinegetic Posada

Muzeul Cinegetic Posada, Comarnic

Dupa ample lucrari de renovare si redecorare realizate in anul 2004 cu sprijinul financiar al Regiei Nationale a Padurilor - ROMSILVA (in patrimoniul careia a fost trecut prin hotarare de guvern), muzeul si-a redeschis portile .

Cu siguranta ca veti fi surprinsi sa constatati ideile noi, materialele si mijloacele tehnice modern utilizate in reamenajarea dar si atmosfera ambientala mult mai placuta de prezentare a fantasticei colectii de exponate: de la impresionanta colectie de trofee ( 2400 de piese), la opere de arta, obiecte cu specific vanatoresc sau utilitate vanatoreasca, arme specific diverselor etape ale evolutiei umane.

Infiintarea Muzeului Cinegetic al Carpatilor "Posada" R.A. este un act de datorie culturala si de educatie in cunoasterea si ocrotirea faunei tarii. Romania detine o bogata biodiversitate floristica si faunistica, recunoscuta in timp si spatiu. In acest context ecologic se inscrie si vanatul romanesc, valoros nu numai din punct de vedere numeric dar si al diversitatii si vigurozitatii, pus in evidenta de calitatea trofeelor. Existenta valoroaselor colectii aflate in depozitele Complexului Muzeului Cinegetic Posada premiate la expozitii nationale si internationale au impus la infiintarea acestui muzeu.

Localizare Muzeul Cinegetic Posada

Scrie review Muzeul Cinegetic Posada

Ai vizitat Muzeul Cinegetic Posada? Poate ne povestesti si noua.

Nota: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Verificare: (numai litere)
* toate campurile sunt obligatorii