Romania locurilor frumoase

Zona de picnic din Budeasa

Zona de picnic din Budeasa, Budeasa

In comuna Budeasa se afla una dintre cele mai moderne zone de picnic si agrement din judetul Arges. Amplasata la fosta "Fabrica de caramida", zona de picnic a fost special amenajata de Primaria Budeasa pentru cei care doresc sa se deconecteze de la rutina de zi cu zi, sa iasa la iarba verde si sa se relaxeze in mijlocul naturii, alaturi de familie sau de prieteni.
Zona de picnic se remarca printr-un peisaj pitoresc desebit, in care se incadreaza perfect foisoarele realizate din lemn, ce sunt amplasate de jur imprejurul lacului.

Zona de picnic din Budeasa dispune de 15 foisoare de lemn cu cate un set de mobilier, 15 mese si banci din lemn, 15 gratare de otel si recipiente pentru colectarea deseurilor, toalete, precum si un spatiu special amenajat pentru copii, unde acestia se pot juca in siguranta.
La intrarea in parc, se afla si un panou care cuprinde o serie de reguli destinate celor care doresc sa utilizeze facilitatile zonei de picnic.

Accesul la zona de picnic este gratuit!
Comuna Budeasa se afla la aproximativ 10 km de municipiul Pitesti, fiind situata in centrul judetului Arges, pe malul stang al raului Arges, acolo unde acesta formeaza lacul de acumulare Budeasa. Este strabatuta de soseaua judeteana DJ 703K.

Scrie review Zona de picnic din Budeasa

Ai vizitat Zona de picnic din Budeasa? Poate ne povestesti si noua.

Nota: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Verificare: (numai litere)
* toate campurile sunt obligatorii