Romania locurilor frumoase

Traseul turistic: Culoarul Rucar - Bran, renumit pentru peisajele sale naturale

Traseul turistic: Culoarul Rucar - Bran, renumit pentru peisajele sale naturale, Judetul Arges

Lungimea totala a rutei: aproximativ 100 Km
Durata: Pitesti-Rucar/Bran: aproximativ 3 h
Beneficiarii: Grupurile tinta constau in totalitatea turistilor existenti si potentiali, care doresc sa viziteze zona Pitesti, Argeselului si Culoarul Rucar- Bran si sa se informeze in legatura cu istoria obiectivelor turistice, cu obiceiurile si traditiile din zona, etnografie, sa isi petreaca timpul liber si sa se relaxeze aici.

Descrierea rutei: O zi petrecuta in mijlocul naturii este intotdeauna o idee perfecta. Daca si cadrul natural ales este unul de poveste, atunci ideea are toate sansele sa se transforme intr-o experienta de neuitat. Un traseu spectaculos cu o serie de serpentine pana la mausoleul cu acelasi nume. Dupa inca cativa km de curbe stanga-dreapta urmeaza o portiune mai potolita pana ajungem in Rucar. Peisajul oferit de Cheile Dambovicioarei este fermecator. Vei descoperi zone pline de verdeata si zone de stancarie care-ti vor da senzatia ca drumul se ingusteaza in fata ta sau ca se inchide pur si simplu. Bucata Rucar - Bran este o placere atat datorita curbelor cat si peisajelor pe care le ofera. Traseul ofera multe zone de popas cu vederi splendide, ideale pentru a fotografia muntii Carpati.

Transport: autoturism propriu, autocar, microbuz.

Localitati de tranzit: Mioveni-titesti-Mihaiesti-Aninoasa-Campulung- Valea Mare-Pravat-Rucar.

Unitati de cazare si de alimentatie: Cofetaria Iepurasul; Pensiune-Restaurant Piatra Craiului ; Hotel Dealul Sasului.

Posibilitati de agrement: Valtoare sau moara pe apa functionala, veche de 250 de ani - Rucar ; Trasee turistice in Masivul Piatra Craiului unde putem intalni exponate florale rare precum Florea de Colt sau Garofita Pietrei Craiului ; Complex sportiv Ceramus Campulung: construit pe locul vechii fabrici de caramida, complexul ofera cazare, terenuri tenis de camp, minigolf, activitati de echitatie, pescuit, boardgames, cicloturism, off road, ateliere de pictura.

Scrie review Traseul turistic: Culoarul Rucar - Bran, renumit pentru peisajele sale naturale

Ai vizitat Traseul turistic: Culoarul Rucar - Bran, renumit pentru peisajele sale naturale? Poate ne povestesti si noua.

Nota: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Verificare: (numai litere)
* toate campurile sunt obligatorii