Romania locurilor frumoase

"Poenari Archangels Fest" - festivalul rock la Cetatea lui Vlad Tepes

"Poenari Archangels Fest" - festivalul rock la Cetatea lui Vlad Tepes, Judetul Arges

Aflat la prima editie, spectacolul de sunet, lumini si muzica buna a umplut Valea Argesului de motociclete si rock de cea mai buna calitate.
"Poenari Archangels Fest" se anunta deja, drept evenimentul reprezentativ din punct de vedere concertistic, turistic, moto-sport si gastronomic, ce va marca intregul sezon de vara al Vaii Argesului in anii urmatori. si care, dupa reabilitarea Cetatii Poenari, va face sa explodeze turismul estival si distractia in zona Vidraru-Transfagarasan.
Locatia concertelor a fost aleasa pe malul Argesului, intr-o poiana de vis, la fel de frumoasa ca melodia "Fata din vis" a baietilor de la Compact, care au cantat magic in luna iulie 2021. Paul Ciuci si band-ul lui au facut sa rasune Corbeniul de vocile fanilor din toate generatiile, care au fredonat celebrele hit-uri "Ma voi intoarce", "Stai cu mine", "Fata din vis" sau "Cantec pentru prieteni".

Peste trei sute de motociclisti veniti de la cluburi din toata tara au intrat in parada motoarelor si au turat toata Valea Argesului de multi, foarte multi cai-putere, pe traseul Corbeni-Arefu-Cetatea Poenari. La concertele din prima seara, cand au cantat Dan Helciug, Spitalul de Urgenta, Fara Vise si baietii de la Trooper, au fost o mie de spectatori. Iar in a doua seara, cand spectacolul a fost deschis de adolescentii pitesteni de la Sons of Evil, iar capul de afis, a fost Compact, audienta s-a dublat.
Merita subliniat ca "Poenari Archangels Fest" e primul format exportat cu succes in judet de baietii de la clubul moto din Topoloveni - Archangels MC Romania, care au deja un festival consacrat in orasul lor, festival care in luna septembrie va bifa cea de-a patra editie.
Cei care au facut posibila realizarea acestui eveniment sunt: Asociatia Archangels MS Topoloveni, Consiliul Judetean Arges si Primaria Corbeni. Evenimentul face parte dintr-un proiect cofinantat de Consiliul Judetean Arges.

Scrie review "Poenari Archangels Fest" - festivalul rock la Cetatea lui Vlad Tepes

Ai vizitat "Poenari Archangels Fest" - festivalul rock la Cetatea lui Vlad Tepes? Poate ne povestesti si noua.

Nota: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Verificare: (numai litere)
* toate campurile sunt obligatorii