Romania locurilor frumoase

Planetariu Galati

Planetariu Galati, Galati

5 lei - adultii
3 lei - copiii peste 5 ani, elevii, studentii
3 lei - bilet cu pret unic, indiferent de categoria de varsta, pentru observatiile astronomice nocturne, organizate cu ocazii speciale (eclipse de luna, Perseidele, etc.).

Programul spectacolelor de la Planetariu Galati:
1. Miercuri, Joi, Vineri:
11:00 - Galaktos (film pentru copii si elevi)
12:30 - Planetele (film pentru copii si elevi)
14:30 - Universul suprem
15:30 - Planetele
16:30 - Universul suprem
2. Sambata, Duminica:
11:00 - Galaktos (film pentru copii si elevi)
12:30 - Planetele (film pentru copii si elevi)
14:30 - Universul suprem
15:30 - Planetele
17:30 - Universul suprem
18:30 - Planetele

De la marginea spatiului si timpului, prin campuri vaste de galaxii minunate, la maretia sistemului nostru solar, noul spectacol, Universul suprem, va duce publicul intr-un tur al universului, care-si va dezvalui o parte din secretele sale cele mai provocatoare.

Spectacolul Galaktos prezinta o calatorie virtuala prin galaxia noastra realizata de doua personaje comice, Eugene si Craig, angajati la o firma de distributia laptelui din Calea Lactee. Pe parcursul calatoriei, spectatorii, alaturi de protagonisti, vor intalni mai multe nebuloase si roiuri de stele, prilej pentru cei mici, dar nu numai, de a afla mai multe lucruri despre aceste corpuri ceresti.

Spectacolul Planetele prezinta o calatorie fascinanta in Sistemul Solar. Veti zbura deasupra reliefului planetei Marte sau deasupra norilor lui Jupiter si veti trece prin inelele lui Saturn. Veti fi martor al tumultoasei ere a formarii planetelor, dar aveti grija sa nu va loviti de un asteroid! Folosind imagini facute de sondele spatiale si grafica digitala de inalta rezolutie, noul spectacol de planetariu va indeamna sa descoperiti un portret complet al Sistemului Solar din ziua de azi.

Spectacolul Doua bucatele de sticla nu mai face parte din programul curent al proiectiilor de la planetariu, astfel incat va putea fi vizionat doar la cerere. Prin intermediul acestuia veti descoperi lumea instrumentelor optice folosite in astronomie, dar si o calatorie virtuala in Universul observabil.

Localizare Planetariu Galati

Scrie review Planetariu Galati

Ai vizitat Planetariu Galati? Poate ne povestesti si noua.

Nota: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Verificare: (numai litere)
* toate campurile sunt obligatorii