Romania locurilor frumoase

Strandul din Mihaieni

Strandul din Mihaieni, Judetul Satu Mare

La 3,5 km departare de Baile Acas se afla Strandul din Mihaieni.
Istoria apei termale de la Mihaieni a inceput in anii 80 cand in zona s-au facut foraje in cautare de noi resurse petroliere.
Surpriza a fost descoperirea altei bogatii, o apa termala extrem de valoaroasa care tasneste de la 1400 metri adancime, la o temperatura de 80 C. Pe un teren de 10 hectare, departe de zgomotul si tumultul oricarei asezari urbane. Strandul geotermal de la Mihaieni dispune de 3 bazine cu apa termala; posibilitati de cazare in camere de motel, casute sau in cadrul campingului; restaurant; bar; sauna si masaj terapeutic.
in incinta mai sunt amenajate spatii de joaca pentru copii, un miniteren de fotbal si volei precum si un lac de 5 hectare pentru amatorii de pescuit.
Apa geotermala de la Mihaieni este recunoscuta deja pentru proprietatile ei puternic curative, recomandata pentru afectiuni reumatismale, ale oaselor dar si ale pielii. Datorita concentratiilor ridicate de clor, bicarbonat, sodiu si calciu are efecte benefice in recuperarea dupa luxatii, entorse, fracturi, traumatisme si interventii chirurgicale.

Localizare Strandul din Mihaieni

Scrie review Strandul din Mihaieni

Ai vizitat Strandul din Mihaieni? Poate ne povestesti si noua.

Nota: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Verificare: (numai litere)
* toate campurile sunt obligatorii