Romania locurilor frumoase

Baile Acas

Baile Acas, Judetul Satu Mare

Baile Acas sunt situate la o distanta de 30 de km de municipiul Satu Mare.
Apa termala din Acas a fost descoperita cu sute de ani in urma, la o adancime de peste 1800 m, datorita calitatilor sale deosebite fiind apreciata de insasi imparateasa Maria Tereza. Astazi Baile Acas dispun de 2 bazine in aer liber, precum si de vani pentru tratamente cu apa termala.
Temperatura apei este de 75 C si are efecte benefice in tratarea afectiunilor reumatismale inflamatorii, afectiuni reumatismale degenerative, articulare dar si pentru afectiuni post-traumatice, afectiuni neurologice centrale si periferice ori probleme ginecologice. Baile Acas dispun de locuri de cazare in casute, sau in hotelul dotat cu sauna finlandeza, locuri pentru servirea mesei, iar daca preferati masa in aer liber, aici gasiti locuri de picnic, special amenajate pentru gratar si terenuri pentru campare.
Cei mici vor putea sa se joace in voie in spatiile de joaca amenajate pentru copii. Locul e plin de verdeata, vegetatie, aer curat si o liniste odihnitoare, de aceea este ideal pentru petrecerea unui sfarsit de saptamana placut si relaxant sau a unui sejur in care sa va reincarcati cu energie sau sa va tratati afectiunile.
Acces rutier:
- La Acas se poate ajunge pe relatia:
- DN 1/E 81: Cluj Napoca - Zalau - Satu Mare;
- DN 19 (A) cu racordare la DN 1F: Baia Mare - Satu Mare -Tasnad.
Acces feroviar: linia ferata Satu Mare - Carei - Acas - Zalau - Jibou.

Localizare Baile Acas

Scrie review Baile Acas

Ai vizitat Baile Acas? Poate ne povestesti si noua.

Nota: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Verificare: (numai litere)
* toate campurile sunt obligatorii